Gavdos - 2 day trip (1 night)

Gavdos - 2 day trip (1 night)

Η Γαύδος είναι το νοτιότερο μέρος της Ευρώπης. Είναι ένα εκπληκτικό και άγριας ομορφιάς νησί και ακόμα μακριά από τον σύγχρονο πολιτισμό. Είναι επίσης γνωστός ως ο Παράδεισος της Καλυψώς, λόγω του ότι ο ναυαγός Οδυσσέας υποδέχτηκε εδώ την Καλυψώ.

Πρώτη μέρα

09:30: Αναχώρηση στο λιμάνι του Κόκκινου Πύργου. Καλώς ήρθατε να πιείτε και να συναντήσετε το πλήρωμά σας 

11.30: Άφιξη στη Γαύδο, το νοτιότερο ελληνικό νησί και τον παράδεισο της Καλυψώς. 

12:00: Pick-nick. Θα πάμε στην παραλία Σαρακίνικο, που είναι μια από τις καλύτερες παραλίες στην Ελλάδα που καμία περιγραφή δεν μπορεί να ικανοποιήσει την ομορφιά της. Είναι μια ξανθή αμμουδιά με κρυστάλλινα ρηχά νερά και ένα άγριο τοπίο από αμμόλοφους. Θα μπορείτε να απολαύσετε το κολύμπι, την κολύμβηση με αναπνευστήρα και να εξερευνήσετε την παραλία. 

14.00: Θα γευματίσουμε σε έναν καλό οικογενειακό μας φίλο, τον Μανώλη. 

17.00: Φτάσαμε στο Καραβέ, το λιμάνι της Γαύδου και από εκεί με λεωφορείο μεταφοράς θα επισκεφθούμε τα χωριά της Γαύδου και περιήγηση στα αξιοθέατα του εσωτερικού νησιού. 

Ηλιοβασίλεμα: Για το ηλιοβασίλεμα θα πάμε στον περίφημο Φάρο και θα τον απολαύσουμε με ένα πικ-νικ και ωραία κρύα ποτά. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στη Μια Ζωή και θα απολαύσουμε το δείπνο μας με ποτά και ωραία μουσική. 

Δεύτερη μέρα

08.30: Πρωινό στην παραλία του Ποταμού, στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε την παραλία, να κολυμπήσετε και να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα.

10.30: Θα πάμε στην παραλία Λευκό Τσούνη, που είναι γνωστή ως Diana Beach. Η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο Ντόντι Αλ Φαγιέντ επισκέπτονται την παραλία με λίγο μεγαλύτερο σκάφος.  

12.00: Σπηλιά της Καλυψώς

12.30: Παραλία Τρυπητή. Θα μπορείτε να απολαύσετε κολύμπι, κολύμβηση με αναπνευστήρα και να εξερευνήσετε την παραλία. 

14.00: Θα πάμε στην παραλία Λακούδι για να γευματίσουμε να απολαύσουμε το απόγευμα 

17.00: Επιστροφή στον Κόκκινο Πύργο.

BOOK NOW